е-България лого

е-България: Мнения, впечатления и отзиви от наши клиенти

Клиентът за регистрацията на бизнес-профил в Гугъл и нашата работа

Бизнес-обявата ни с е-България увеличи посетителите на магазина ни

"Предоставената услуга ми беше много полезна: повиши се посещаемостта на магазина ми. Без да инвестирам в реклама, профилът на моя магазин се показва винаги на първа позиция при търсене с Гугъл на "дрехи в Шумен" и е в челните резултати за търсения, свързани с коземтика и парфюмерия. Отдавам това на професионализма на екипа на е-България и препоръчвам услугите им... Накратко, получихме една полезна услуга, съчетана с професионално и коректно изпълнение."

Блага Михайлова, собственик на магазин Joli Fashion, Шумен

Търсене с Гугъл

Бизнес профилът ни в Гугъл е повече от реклама

"Заявихме бизнес профил в електронната карта на Гугъл на магазин за тапети в Бургас. Изпратихме данните и сумата от 150 лв. и профилът ни се появи в резултатите от търсения след по-малко от 48 часа и то преди всички други резултати от търсения!!! Много сме доволни и от това, че можем сами да влизаме в профила си и своевременно да обявяваме всички новости в магазина, промоции, купони за намаление, да слагаме снимки, да каним на демонстрации, получаваме отзиви и още много други неща, които са важни за доброто развитие на бизнеса ни. Убедени сме, че бизнес профилът ни служи не само да информира, но и прави реклама на цялата ни дейност по един съвременен, модерен начин."

Елена Тодорова, собственик на магазин Евродекор, Бургас

Търсене с Гугъл

Бизнес обявата ми спести разходи за оптимизация на сайта и реклама

"Сайтът ни не се позиционира добре в резултатите от търсения и си осигурявахме посетители главно чрез реклама. С бизнес-обявата постигнахме челни позиции при търсения с Гугъл в нашата сфера на дейност и освен другите ползи, това ни спестява сериозните разходи за оптимизация на сайта и за реклама, така че сме много доволни, че се възползвахме от услугите на е-България."

Иван Младенов, собственик на Студио Неолит, София

Търсене с Гугъл

Изявете бизнеса си, регистрирайте свой фирмен профил в Гугъл с нас! Изпратете ни своята заявка още днес!

Търсене

Създаване на бизнес-профил в Гугъл
Цена: 150 лв.

Заявете регистрация на бизнес-обект!

Ако имате сайт, то вероятно ще ви интересува и друга наша услуга. Вижте я! Регистрация на сайт в търсачки

Стрелка нагоре