е-България лого

Бърза регистрация в търсачки

Регистрация на сайта ви в над 100 търсачки, сред които Google, Yahoo, Bing, Яндекс, Search...

Защо търсачките трябва да знаят за вашия сайт

Известно е, че близо 60% от търсенето на информация за продукт или услуга в Интернет е свързано с използването на локална (местна) или световна търсачка. Но търсачките предоставят в отговор не резултата от търсене в световната мрежа към момента на заявката от потребителя, а извличат данните от собствените си архиви или т.нар. индекс. И за да бъде вашият сайт в резултатите им от търсения, той трябва да попадне в индекса им. Точно тук ние можем да ви помогнем.

Как търсачките откриват (узнават за) вашия сайт

Начините за това са два:

Първият вариант изисква преди всичко, към сайта ви да има валидна обратна връзка (dofollow backlink) в обхождан от търсачката сайт, която той да открие и проследи. А това означава две неща - че трябва да намерите начин, като отделите време и усилия да си осигурите такава връзка/и в други сайтове и второ, че това дали и кога търсачките ще открият чрез такава връзка вашия сайт е неизвестно и трудно предсказуемо събитие. Ако уточним, че популярните търсачки не са една или две, а няколко десетки, то включването на сайта ви в индексите, ако не на всички, поне на най-важните от тях по този начин, много вероятно, ще се проточи с месеци.

При втория вариант (т. нар. регистрация в търсачки), търсачката получава информация за съществуването на вашия сайт и си насрочва да го посети, обходи и индексира. И е въпрос на реда на сайта ви в опашката - списъка от други сайтове, добавени за обхождане - кога точно ще бъде посетен от нея. Обикновено, става дума за период от един до три дни.

Услугата "Регистрация в търсачки" на е-България

Ние ви осигуряваме бързо добавяне на вашите сайтове в над 20 световни и повече от 80 местни търсачки. С това те ще бъдат "открити" за целия свят. Във ваша полза ще заработи най-мощният канал за осигуряване на посетители в Интернет и вие ще започнете да го откривате в статистиките си, където ще се появяват все повече имена на търсачки, чрез които вашите сайтове са били намерени.

В същото време, вие се възползвате от най-ниската цена за тази услуга на пазара. И всичко, което е нужно от ваша страна, е времето за попълване на поръчката за регистриране на сайта ви.

Какъв е процесът по регистрация в търсачки

Заповядайте, информирайте търсачките за своя сайт сега!

Забележка: Регистрацията в търсачки често се смесва с дейността популяризиране на сайт, но между тях няма нищо общо. Популяризирането на даден сайт има за цел да осигури обратни връзки (backlinks) към основната и/или вътрешни страници на сайта в други сайтове.

Знаят ли търсачките за вашия сайт?


30 лв.
Цена за експресна
регистрация в търсачки

SEO курс Научете как да осигурите по-високи и дори челни позиции на страниците от вашия сайт в резултатите от търсения посредством техниките за оптимизация на сайтове за търсачки (Search Engine Optimisation, SEO) като се запишете за нашия курс. За повече информация, моля свържете се с нас на contactat symbole-bulgaria.info.

Стрелка нагоре